Har vel vist at det ikke er han som lede United neste høst.(foto: united, twitter)

Manchester United er ute av Champions League, Ralph Rangnick har bevist at han ikke gjør noe Solskjær selv ikke kunne ha gjort. Jakten på manager har ikke blitt mindre intens etter at United forsvant ut av det beste selskap på tirsdag – og risiker å holdes utenfor også neste sesong. Nå snakkes det ikke bare om en Pochettino-løsning lenger.

Tidligere Liverpool-spiller og kommentator hos Sky Sports, Jamie Carragher, anbefalte Manchester United om å hoppe på muligheten som kan presses frem hos Chelsea til å hanke inn Thomas Tuchel som ny United-manager. Reaksjonene i den blå leiren var selvfølgelig hissige, men ifølge storavisen The Guardian er ikke Carragher helt ute på jordet.

Les: Please, forklar oss hva Rangnick har gjort bedre enn Solskjær

Den engelske avisen hevder United følger situasjonen til Tuchel tett, der tyskeren er satt opp som en svært aktuell kandidat.

Mauricio Pochettino og Erik ten Hag skal ifølge The Guardian fortsatt være på lista, men med Chelseas økonomisk kaotiske situasjon, kan den regjerende Champions League-mester Tuchel bli ledig til sommeren.

Tuchel har kontrakt med Chelsea til sommeren 2024, men uttalelsen hans denne uken om at han «hverfall blir hos Chelsea i denne sesongen», vitner om at situasjonen på Stamford Bridge er mildt sagt uoversiktlig.

The Tuchel Way. (foto: chelsea, twitter)

Da er Thomas Tuchel inne på Manchester Uniteds liste. Tyskeren har bevist at han behersker engelsk fotball – og kan gå hele veien til trofébordet i Champions League.

Les: Dette blir tidenes overgangsmarked!