Skal føler seg stor igjen. (foto: tottenham, twitter)

Uansett hvor urettferdig vi syntes det er at Solskjær må forsvare jobben sin i hver eneste kamp, skjønner også vi at tilliten hos Ed Woodwards har en ende. Når til og med lokalavisa Manchester Evening News har fanget opp signaler fra styrerommet til United som heller i retning exit, da er enden nær.

Som vi hater å henge oss på dette pessimistiske toget, som siden ansettelsen av Solskjær har ventet på å kunne si: Hva var det jeg sa…

Les: Haaland gruser fotballgeniet Ruud van Nistelrooy!

Uansett, Solskjær og United er under press, og lørdagens kamp mot Everton blir som en slags El Clasico for Zidane. Pochettino skal ha fått telefon fra La Liga-klubben, men Real Madrid endte opp med å vinne 3-1 mot erkerivalen, og Zidane fikk en hånd innenfor døra som var i ferd med å lukke seg på San Bernabeu.

Nå er det altså Solskjærs tur. For i følge Manchester Evening News har United tatt kontakt med Mauricio Pochettino som står og tripper etter å få muligheten til å ta over for Zidane eller Solskjær.

For Solskjær betyr telefonen til Pochettino trolig ikke så mye fra eller til. Han vet selv at Alex Ferguson har gjort livet surt for samtlige managere som tar jobben etter ham: Leverer du ikke som Sir Alex i løpet av to sesonger, da er du historie.

Hvis United-spillerne ønsker å beholde sin Ole, vet de hva de har å gjøre mot Everton. Hvis ikke står Pochettino garantert parat.

Les: Lampard er nå like slu som Carlo Ancelotti