Chorley som spiller på nivå seks – 6 – i England finansierer sin virksomhet ved hjelp av salg av rømmevafler og billige sesongkort, samt salg av billetter når det kommer storfint besøk i FA-Cupen.

For noen uker siden, etter at Derby hadde slitt i lang tid, ble Wayne Rooney sin status som hjelpetrener oppgradert til å få ansvaret for klubben, i hvert fall på midlertidig basis.

Les: Endelig for Joshua King

Chorley vant 2-0 i tredje runde av FA Cupen. Derby tapte mot studenter, taxi sjåfører, snekkere og gutter som fortsatt bor hjemme hos mor og far, det kan forklares noe ved at de hadde et kraftig redusert lag på grunn av coronasmitte, men det kan ikke forsvares. – Derby er i trøbbel og ute av cupen, og slik det ser ut nå, på god vei ned fra Championship også.

Connor Hall ble Chorley-helt på hjemmebane med et mål allerede etter ti minutter. Mike Calveley økte ledelsen noen minutter før slutt.

Derby County ligger på 22.plass i Championship (av 24 lag), noe må skje raskt for at de ikke nærmer seg klubben som sendte dem ut av cupen.

Les: Mesut Özil og Arsenal i møte: Ikke for å diskutere statue utenfor Emirates

Det går straks bedre for Norwich som også hadde cupkamp på lørdag. – Ikke bare er Alexander Tettey og hans lagkamerater på stå kurs på vei tilbake i Premier League de vant også på lørdag.

Alexander Tettey spilte hele kampen da Norwich slo Coventry 2-0 hjemme. Målene kom ved Jordan Hugill og Kenny McLean.

Leo Skiri Østigård spilte hele kampen for Coventry

Everton trengte ekstraomganger hjemme mot Rotherham for å sikre 2-1-seier. Abdoulaye Doucouré ble matchvinner.