Crystal Palace eier Steve Parish: «Han fortjener å spille for en større klubb»

Steve Parish får en overraskende samtale på en telefon uten ledning.

Det har vært høy temperatur på gatene i London i sommer og skal vi tro ryktene tilsvarende hett mellom Crystal Palace ledelsen og deres stjernespiller Wilfried Zaha som forsøkte å «presse» igjennom en overgang til Everton. 

Nå er det langt mer forsonende Crystal Palace-styreleder og eier Steve Parish som vil la Wilfried Zaha forlate klubben i neste overgangsvindu ettersom han mener spissen fortjener å spille for en større klubb. – Parish mener Zaha kan gjøre det bedre enn Everton og vil la ham gå til riktig klubb hvis han får tid til å finne en erstatter. I sommer ble det bare for hektisk.

Les: PSGs sportsdirektør bekrefter endelig om Neymar

«Jeg er sikker på at det har en lykkelig slutt for alle sammen,» sa Parish i Daily Mail. «Det er det jeg vil være tydelig på, og jeg er sikker på at vi får det til.

«Jeg har sett ham hver uke i 10 år, han scoret målet i den første kampen etter vi kjøpte klubben da han var 16 år.

«Så det er til og med litt av meg som vil se hva han kan gjøre i en toppklubb, og jeg vil absolutt ikke være den personen som stoppet det.»

Les: Daily Mail: Håkon Evjen skal hentes til Premier League i januar

Zaha kom opp gjennom gradene på Palace, og debuterte i 2010. Han begynte i Manchester United i 2013, men klarte ikke den gangen å bli en del av førstelaget på Old Trafford og kom tilbake til Selhurst Park, opprinnelig på utlån, før han skrev en ny permanent avtale i 2015.

Wilfred Zaha  signerte en kontraktforlengelse i fjor sommer som binder ham til Crystal Palace til sommeren 2023.

Les på Popidol: Neil Young gir ut nytt album med Crazy Horse