Det er ikke så lenge siden verdenskjente fotballspiller Cristiano Ronaldo byttet fotballklubb, han gikk fra Real Madrid i Spania til Juventus i Italia. Siden han han flyttet fra et land til et annet så vil det si at han trenger en del nye ting. En av tingene som han trengte var en ny bil.

Vi vet alle som følger med på fotball nyheter vet at Ronaldo har 4 barn, og 3 av disse er bare 1 år gamle, så han vil trenge en stor og sikker bil, som han vil føle at er trygg for sin familie. Så etter å ha tenkt over dette en stund så valgte han å kjøpe en Fiat Chrysler.

Når en stor og populær fotballspiller som Cristiano Ronaldo kjøper seg noe nytt så vil mange andre også følge hva han gjør. Dette gjelder ikke bare for fotballspillere, men andre populære og kjente personer. Media vil som regel skrive artikler om hva de har, og hva de ønsker å kjøpe seg osv., så nå som Ronaldo har en Fiat Chrysler så vil mange andre også ha denne bilen.

Fiat ansatte ikke like imponerte

Når det kom fram at Ronaldo skulle bytte klubb fra Real til Juventus var det ikke alle som var like imponerte over dette. Helt ærlig så bytter han ikke klubb av fri vilje, det er mer at han blir kjøpt opp av en annen klubb. Altså lovlig menneskehandel i 2018. Det er ikke alle som liker dette, og det finnes mange flere grunner til det.

Noen av de som virkelig ikke likte at Juventus kjøpte opp Ronaldo (for omkring 900 millioner kroner) var Fiat arbeiderne. De mislikte hele opplegget så mye at de faktisk gikk i streik over det. Dette var ikke en streik som var så vellykket som hva de hadde håpet på, da bare et fåtall av de ansatte møtte opp på streiken.

Så hvorfor går Fiat Chrysler til streik over en fotball avtale?

Det ikke alle vet er at Juventus og Fiat Chrysler drives av milliardæren Agnelli familien. Derfor sier USB union at det er helt uakseptabelt at de bruker hundrevis av millioner på å kjøpe en fotballspiller mens FCA arbeiderne fortsatt arbeider på lave lønninger. Dette var grunnen til at de prøvde å gå i streik. Men da bare 0.3% av de ansatte møtte opp var det ikke så vellykket som man ønsket og de trakk streiken, men er fortsatt helt uenige med hva som ble gjort.

Kanskje det ikke var noen overraskelse at Ronaldo valgte den bilen som han gjorde, da sjefen er den samme for fotball laget og de som produserer bilen, det hele kan nok ha vært alt annet en et valg fra hans side.

Hvor populær er bilen i Norge?

Selv om Fiat Chrysler ikke er den mest populære bilen i Norge (kanskje den er litt for dyr?), så finnes det et marked for bilen her. Kanskje enda mer nå som en populær person som Ronaldo har denne bilen. Det er nok av dem som ønsker å være som Ronaldo.

Men siden det er en italiensk bil vil det ikke være vanskelig å få deler til den om noe skulle gå feil med den, eller den skulle trenge noe reservedeler. Man må vel regne med at man må vente på delene, så det er nok hva som stopper mange fra å kjøpe denne bilen.

Men dette er ikke en grunn til å stoppe deg fra å kjøpe biler fra utlandet, BildelerEkspert vil nå kunne hjelpe deg om du trenger deler til biler. Du vil kunne finne alt på sider som dette, de vil ha vindusviskere til bremser.

Så om du ønsker å ha biler som de store stjernene som Cristiano Ronaldo så er dette ikke lenger et problem. Du trenger ikke å vente i lange tider på deler. Så du kan hjelpe Ronaldo med å øke salget til Fiat Chrysler, for om du kjøper deg en slik bil så kan det tenkes at mange av dine venner ønsker deg den samme bilen, også vil nok venner av disse ønske seg en slik bil. Og ballen vil bare rulle og rulle, og det startet med deg og Ronaldo.