(foto: bayern, twitter)

Etter Liverpool-exiten i 2018 har det stort sett blitt statistrollen på brasilianeren. Nå bringer agenten nyheten om at dette endelig har endret seg.

Og dette dette, er Ronald Koemans inntog i Barcelona. Coutinho har lenge vært på vei bort fra klubben etter at også Bayern München takket nei til å utnytte kjøpsopsjonen på 28-åringen. Dagen etter at Coutinho ble Champions League-mester, kom telefonen som kommer til å endre utgangspunktet for Coutinho neste sesong – i Barcelona.

Les: Coutinho hylles som en helt

Vi lar agent Kia Joorabchian fortelle.

-Koeman ringte til ham dagen etter Champions League-triumfen med Bayern og fortalte at han i stor grad inngår i planene hans og at han gjerne vil at han kommer tilbake, begynner agenten til Talksport.

Les på Engelske klubber: Liverpool-spiller Sheyi Ojo lånes ut til Cardiff

Som liker endringen denne kaotiske sommeren har bragt til Barcelona.

-Alt peker mot at Barcelona har endret seg ganske dramatisk i forhold til deres filosofi og de spillerne de har hentet som Coutinho, Dembele og Griezmann. De blir alle en del av troppen denne sesongen, avslutter en smilende agent.

At Coutinho kan, er det ikke tvil om. I Bayern ble det 11 scoringer og 9 assist på 38 kamper, der de to scoringene i 8-2 slakten mot Barcelona i Champions League blir stående som helt spesielle.

Når Koeman tror på Coutinho og guider brasilianeren i riktig retning, tror vi dette kan bli et like gnistrende forhold som Coutinho og Klopp hadde i Liverpool. Vi husker godt hvordan det gikk den gangen.

Genialt!

Les: Leeds jager supersignering hos PSG!