I´ll be back.

For Liverpool var han en gigant, for Barcelona har han vært helt grei. Dette har fått all verdens ryktebørser til å sende ut meldinger om at Philippe Coutinho returnerer til Premier League allerede til sommeren.

For Liverpool-supporterne ville det ha vært surt å finne deres tidligere store helt på samme midtbanedel som Manchester United, Chelsea, eller noen av rivalene.

Hvem savner vel deg, Coutinho. (foto: liverpool, twitter)

Les på Popidol: Abba med nye låter

Nå kan 26-åringen informere om at dette ikke kommer til å skje.

-Det er min andre sesong her. Jeg har vunnet titler, men jeg er alltid en amisisøs spiller som krever mye. Så jeg vil ha mer. Men nå er jeg glad. Jeg ville spille i Spania, og jeg er i den beste klubben, sier Coutinho ifølge Bold.

Fullt fokus på her og nå. (foto: grujic, twitter)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Og for å understerke at Liverpool-supporterne kan puste ut:

-Hodet og mine tanker er i Barcelona. Å returnere til England passer ikke inn i mine planer, avslutter sesongens 10-målsscorer.

Nok snakka.

Neste uke får vi se om Coutinho har valgt rett klubb. Da venter Manchester United på Old Trafford.

Les: Vålerenga låner ut spiller til serielederen