Humbug!. (foto: spurs, twitter)

Før kampen mot Ligue 1-kampen mot Strasbourg på lørdag gikk Mauricio Pochettino ut og svarte på de sterke ryktene fra Paris om at han ikke får bli med neste sesong som trener for en av de råeste troppene på planeten. Dagen etter var det Antonio Conte som følte behov for å svare ut om ryktene om at han er i forhandlinger med PSG om jobben til Pochettino.

Først til Pochettino. På spørsmål om treneren fortsetter, kom det et svar som skulle fjerne all tvil til side om at han får bli på sin post.

Les: Football-Insider: Wolverhampton jakter Bodø/Glimt spiller

-Sånn det er i dag, så er det 100 prosent at jeg blir, sa Pochettino ifølge Marca.

100 prosent sikkert. Før han presiserer at det er sånn det er i dag. Hva en argentinsk fotballtrener mener med «i dag» er ikke godt å si, men dette betyr at Pochettino selv hevder han ikke har fått beskjed om at han er ferdig.

Blir. (foto: psg, twitter)

Så til London.

Det følger alltid rykter med Conte, spesielt når ha som tidligere i år begynner å slenge ut at «kanskje jeg ikke er riktig for Tottenham, bla, bla». På direkte spørsmål på fredag om han skal erstatte Pochettino hos PSG neste sesong, hadde italieneren behov for å svare ut.

Les på Tysk fotball: Ledet klubben til et historisk Bundesliga opprykk – gir seg på bunn

-Selvfølgelig syntes jeg det er fint at andre klubber liker jobben jeg gjør, men sannheten er at jeg ikke liker når folk finner på nyheter bare for å skape problemer. Det passer ikke, og det er ikke fair for meg og de involverte, sier Conte ifølge Sky Sports.

Skal ikke til PSG. (foto: tottenham, twitter)

Pochettino hadde et sterkt behov for å uttrykke at det er 100 prosent sikkert at han blir (sånn det ser ut på torsdag), Conte hadde et tilsvarende sterkt behov for å få frem at PSG-linken er reinspikka løgn.

Les: Ja, nå er det lov til å være oppgitt som Manchester United-supporter