I en komfortabel forhandlingsposisjon.

Antonio Conte er en av våre favoritt-managere. Måten han har coachet spillere som Romelo Lukaku tilbake i gnistrende form og hvordan italieneren nå for andre sesong på rad kjemper om Serie A-tittelen, er bare noen av prestasjonene som imponerer. Men så var det dette italienske temperamentet, da.

På lørdag klikket det helt for Inter-manageren da han nesten hadde pint seg gjennom 0-0 kampen mot Udinese. Så mot slutten røk Conte i tottene på dommerne i et oppgjør over hvor mange/få minutter det ble lagt til. Sikkert forståelig at Conte reagerer i kampens hete, men når det skiller to poeng opp til Serie A-leder AC Milan, da blir det hodeløst å risikere noe.

Les: Aston Villa henter inn en ny lekekamerat til Jack Grealish

Conte gjorde seg fortjent til rødt kort, og på tirsdag kom straffen. Boten på 20 000 euro er pytt, pytt, men to Serie A-kamper på tribunen kan svi skikkelig.

Dette betyr at Inter må møte Benevento og Fiorentina uten sin supermann på sidelinjen. Vi håper det beste, men frykter at Conte har så stor påvirkning på spillerne at kostnaden med å ha manageren sittende på tribunen kan bli høy.

Les: Bekreftet: Stefan Johansen skal spille for en av de kuleste klubbene på balløya