FC Köln er tilbake i Bundesliga fra neste sesong etter en overlegen 4-0 seier over Greuther Fürth. Angrepsspiller Jhon Cordoba har skapt et navn for seg selv denne sesongen og i går kveld ble det hattrick og opprykk.

I fjor endte FC Köln nederst i Bundesliga og rykket ned, nå er de tilbake etter kortest mulige tid nede i 2 Bundesliga.

Les: Topper serien og rykker opp, sparket likevel treneren

Köln behøvde bare et eneste poeng i bortekampen mot Greuther Fürth, og alt startet i henhold til planen. – Colombianske Jhon Cordoba trengte bare åtte minutter å sende Köln på vei til Bundesliga med en score på 1-0 etter et hardt innlegg fra venstre.

Bare over ti minutter senere doblet de ledelsen etter et selvmål av Fürths Daniel Steininger, som dessverre satte et hjørnespark direkte inn i sitt eget mål.

Köln fortsatte med uforminsket stryke, og de rakk 3-0 før pause. Etter 41 minutter sendte den innleide FC Midtjylland-spilleren Dominick Drexler en perfekt ball til Cordoba, som lett satte inn Köln på 3-0.

Og Cordoba var ikke ferdig med å skinne. 20 minutter inn i andre omgang var han igjen fri foran mål, og så fullførte han hat-tricket.

Köln har nå ni poeng ned til Union Berlin på tredje plass med to runder igjen, og er dermed klare for opprykk.

Den andre direkte opprykksplassen holdes for tiden av Paderborn, men både Union Berlin og Hamburger SV er bare ett poeng etter, henholdsvis nummer tre og fire.

Les: Skogsabeideren som ble superstjerne

Greuther Fürth – FC Köln 0-4
2. Bundesliga
8′ 0-1 Jhon Cordoba
20′ 0-2 Daniel Steininger
41′ 0-3 Jhon Cordoba
65′ 0-4 Jhon Cordoba