Man må bare elske hvordan det franske språket bygger opp sine ord og navn, Club de Foot Montréal er ikke en samling mennesker som er opptatt av fotbad og peeling, men rett og slett en av Canadas hvasseste fotballklubber.

Thierry Henry som lærte av mesteren selv Arsene Wenger i løpet av sine mange år i Arsenal overtok managerstolen i den canadiske klubben for litt over et år siden. – Han trengte en pause og så komme seg litt unna etter et mislykket opphold i Monaco.

Les: Dzeko kan være takknemlig for at han ikke levde på Jack Sparrows tid

«Vi er fornøyd med anskaffelsen av denne spilleren med en stor erfaring i Europa og Asia,» sa sportsdirektør FC Montreal Olivier Renard til egne sider. Bjørn er en stor og ganske mobil spiss. Han har vist sin evne til å score mål i alle klubbene han har spilt i tidligere, også med det norske landslaget. «

Maars Johnsen kommer fra den sørkoreanske klubben Ulsan, der han var med på å vinne den asiatiske mesterligaen like før jul. Persepolis fra Iran ble da slått 2–1 i finalen. Totalt ble det elleve mål og to målgivende på 31 kamper for Ulsan.

To ting skal være utslagsgivende for valget av klubb, Maars Johnsen sin kone er gravid og Canada er et godt land for barn å vokse opp i og, selvsagt muligheten for å spille for Thierry Henry.

Les på F7: Gi alle i Oslo-området vaksine og vent med resten av landet til etter påske

Club de Foot Montréal, tidligere kjent under navnet Montreal Impact. Chelsea-legenden Didier Drogba og den italienske VM-vinneren Alessandro Nesta er blant profilene som har vært i klubben.