Vet han er godt dekket i keeperposisjon med Ortega på stand-by. (foto: Manchester City)

Manchester City har en av verdens beste keepere i Ederson, men også den brasilianske keeperen får sine smeller. Da står Stefan Ortega klar til å steppe inn på kort varsel. Nå gir superreserven et varsel tilbake til klubben, muligheten er stor for at han trekker bort fra Manchester City.

31-åringen står med 27 kamper i Manchester City-drakta siden 2022. Med 14 clean sheets er det ikke noe å si på leveransene fra Ortega, men for tyskeren og hans familie kan timingen være rett for å forlate verdens beste klubb.

LES: Fredrik Haugen gir seg med toppfotball

-Det er ikke fordi jeg skal presse klubben til å selge meg. Vi får bare se hva som skjer. Kona mi slet litt i starten, men jeg tror det er normalt i et nytt land, nå er alle fornøyde, begynner Ortega til Manchester Evening News.

F7: Superstjerna Neymar har lagt plan for fremtiden

-Jeg er ikke i begynnelsen av 20-årene lenger, så jeg må tenke nøye gjennom hva som skjer i sommer. Det er ikke bare min avgjørelse. Det samme er min kones og vi venter også vårt andre barn, kommer det fra superreserven til Guardiola.

Høres ut som City skal begynne å se etter neste potensielle superreserve i lagets viktigste posisjon.

Alt du trenger å vite: Crystal Palace – Manchester City