Nok av tøffe dueller som ikke førte til noe. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool og Manchester City møtte hverandre i toppmøte på søndag ettermiddag. Nitti minutter senere ble kampen om Premier League-tronen erklært for uavgjort. Takket være en overtent straffeskytter.

Riyad Mahrez kommer ikke til å glemme denne kvelden på en stund. Som utnevnt straffeskyter for City, hadde algireren all mulighet til å bli kveldens helt i det 84. minutt. Men den gang ei.

Det endte med en horribel miss, og Liverpool-supporterne kunne forlate Anfield med en halv seier etter 0-0.

Mye fart, men fortsatt ingen forløsende scoring på Salah. (foto: liverpool, twitter)

Dette betyr at vi har tre klubber på topp med 20 poeng: Manchester City, Chelsea og Liverpool. Det blir ikke bedre enn dette!

Puster lettet ut. (foto: liverpool, twitter)

Les: Tottenham fortrenger Champions League-start