City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien

Takk, Pep. (foto: united, twitter)
Top Article ad

Når Solskjær og United oppsummerer sesongen i mai, blir de sterke resultatene mot klubber som City, Chelsea, Tottenham og Liverpool stående som bevis på potensialet til klubben. Men det hjelper lite når du har snublet mot de mindre glamorøse klubbene.

Hvert poeng teller like mye, uavhengig av motstandernes status i fotballverdenen. Dette vet Solskjær utmerket godt, og vet han har en jobb å gjøre for at United skal nå helt opp.

Les: Barcelona gir Conte og Inter en gavepakke

Tap mot Crystal Palace, West Ham, Newcastle og Bournemouth gir ingen topp-plassering i Premier League, så enkelt er det. Så hva skjer fremover mot antatt svakere motstandere?

-VI skal jobbe med guttas mentalitet. For meg har det handlet mye om marginene i disse kampene. Ser vi bak resultatene, er jeg ikke bekymret eller så negativ som dere i pressen. Hvis spillerne forteller meg at de ikke klarer å ha den riktige innstillingen til disse kampene, da har vi et problem som jeg virkelig skal jobbe med. Da jeg spilte var det sånn vi vant ligaen. Vi tapte aldri poeng mot de små klubbene, sier Solskjær ifølge Goal.

Les: Emery allerede i møte med Premier League-klubb

United er forøvrig den eneste som har snappet poeng fra Liverpool så langt i sesongen. Får Solskjær hodene på plass før neste møte mot Southampton, Norwich og Watford, da kan dette bli riktig så bra.

Les: Barcelona gir Conte og Inter en gavepakke