Big boss Ferran Soriano så ikke den utfordringen komme.

Ingen forutså det som har skjedd i La Liga denne sesongen. I 2022/23 endte Girona nede på 10. plass, nå kniver klubben med Barcelona om andreplassen. Miguel Ángel Sánchez Muñoz har ledet klubben til en posisjon som går mot en historisk Champions League-billett. For City Football Group byr dette på utfordringer.

Manchester City er kvalifisert til Champions League neste sesong, som 47 prosents eier også av Girona, tar UEFA frem pekefingeren.

LES: Serie As beste manager er UTE av racet for å erstatte Erik ten Hag

Nyhetsbyrået AFP melder UEFA krever at eierne må selge seg ut av Girona hvis klubben skal spille Champions League neste sesong. Samme eier kan ikke ha to klubber i det beste selskapet. AFP melder det likevel er en åpning for City Football Group. Selger de seg ned til 30 prosent eierskap hos Girona, sklir de under regel-lista.

Selger ikke City Football Group seg ned til under 30 prosent innen 3. juni, ryker den klubben med den laveste sluttpasseringen på tabellen ned i Europaligaen, melder AFP.

Ender både Manchester City og Girona på andreplass, kan det jo bli et interessant scenario. Vi tipper City Football Group enten pusser advokatene på UEFA eller føyer seg og selger seg ned i La Liga-klubben.

Alt du trenger å vite: Valencia – Girona

ENGELSKE KLUBBER: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard – som la opp i fjor!