Christopher med fullt overblikk på trening. (foto: privat)

Når vi hører Valencia, ramler det inn assosiasjoner til John Carew. Første klubb utenfor Eliteserien, et opphold som ga nordmannen to La Liga-titler og en Champions League-finale. I vinter reiste en Sagene-gutt for å teste seg i den spanske byen.

Keeper Christopher Barrera startet i Skeid, fikk tilbud hos Vålerenga som 15-åring, 17. januar 2022 reiste han alene til Spania for å prøvespille for Levante Union Deportiva.

Les: 90min: Chelsea har blitt enig med toppmål

Valencia-klubben kjemper i La Liga, nå skulle 17-åringen bruke de neste åtte ukene på å overbevise klubben om at han har det som skal til for å få plass i ungdomsfotballen i Levante UD på vei mot en profesjonell karriere.

Tilbudet om prøvespill kom etter at faren, Carlos Barrera, hadde sendt video av Christoffers egenskaper mellom stengene. Invitasjon fra Levante kom, en gedigen mulighet for 17-åringen som drømmer om å bli profesjonell spiller på et høyt nivå som i La Liga.

 

Ikke noe å klage på arbeidsforholdene. (foto: privat)

Da to måneder med prøvespill var unnagjort, kom beskjeden om at tilbudet lå på bordet til å signere på ungdomsfotballen i Levante UD. En stor dag for Christopher og familien.

Stort øyeblikk med oppstilling til første lagbilde med neste generasjon La Liga-spillere. (foto: privat)

Vi ønsker keeperen lykke til videre på vei mot målet sitt!

Les: Zinckernagel gjør det igjen!