Jeg har alltid vært litt skeptisk, men når selveste Chris Smalling og hans kone Sam Cooke Smalling har sett en UFO med egne øyne må man bare tro. Roma-forsvarer Chris Smalling (som var Manchester United spiller i neste 10 år) og kona Sam så en UFO i går kveld. ‘Chris kunne se det rotere med lys som blinker i alle retninger.’

Hendelsen skjedde mens familien var på sommerferie. Kona Sam delte via Instagram Stories.

“OK, så jeg lover at vi ikke var på magisk sopp eller noe, men jeg og @Smalling så den sprøeste UFO i går kveld! Nå som noen få sekunder å se høyt på himmelen som kan ha nok et fly!

Les: Kylian Mbappé er bare på 12.plass på lista over verdens dyreste spillere

“Den fløy lavt forbi oss og snudde seg og skjøt høyt opp på himmelen der den ble værende i en time (kanskje lenger, men vi måtte dra).

«Det var for lite til å komme på film når det ble stående på himmelen, selv om Chris kunne se det rotere med lys som blinker rundt det (jeg kunne bare se de ytre lysene på dette tidspunktet da øynene mine ikke er like gode.)

Hun fortsatte med å beskrive det som «massivt og helt stille», så vel som «som to separate 3D-rektangler som roterer rundt hverandre med svake lys som beveger seg rundt kantene.»

Litt usikker på hva vi skal gjøre nå som vi vet vi ikke er alene i universet, men det kan ikke skade å sette ut litt grøt til Ufoene.

Les på Popidol: Fem unge stjerner å følge med på i sommerens EM