The Italian bull. (foto: juve, twitter)

37-åringen er kjent for å dele ut en solid porsjon med albuer. Det er få angrepsspillere som forlater banen uten blåmerker mot Juventus sin forsvarskjempe gjennom 552 kamper. Den regjerende europamester er nå på vei til en liga som digger idrettsutøvere som er villig til å blø for seier – og som deler ut en kombinasjon av albuer, spark, smil og klemmer.

Cheillini hadde plan om å avslutte landslagslagskarrieren med et VM-sluttspill, Nord-Makedonia sendte planen i makuleringsmaskinen. Ute av VM ser det ut som 37-åringen blir stående med 115 landskamper (+1). Flere italienske medier hevder Chiellini går mot exit fra Juventus i sommer, selv med kontraktsløp først i 2023.

Les: Dean Henderson takker Stockport for suksessen

La Gazzetta dello Sport hevder Chiellini jobber med en MLS-overgang, den han garantert vil få den velkomsten en 37-årig forsvarsgigant fortjener. Italia skal opp mot Argentina i en treningskamp i juni, trolig veteranens siste. Selv om Chiellini ikke helt har bestemt seg, er flere italienske medier rimelig overbevist om at han forlater både landslag og Serie A i sommer.

Itaiensk fotballsupporter bare måtte ha denne tatoveringen.

Les: Sky Sports: – Flere storklubber står klare hvis Manchester United glipper

Vi tar gjerne en runde med Chiellini i MLS. Er det David Beckham og Inter Miami vi aner i kulissene?