Ready.

Vi må innrømme at vi er litt over gjennomsnittet interessert i John Terrys fremtid. Ikke bare er han en sann fotballegende, han holder fortsatt koken når de fleste profesjonelle spilllere har gitt seg.

Etter mye frem og tilbake med rykter om spill for United, Aston Villa og Spartak Moskva (som han takket nei til), er siste nytt at Chelsea åpner armene for sin store sønn – men ikke ennå.

Og det er ikke Chelsea det står på.

Holder seg i form for den rette klubben. (foto: aston villa)

Delta i Champions League konkurranse – 30 000 kroner i premier

For tiden benytter Terry Chelseas treningsfelt for å holde seg i form for en snarlig overgang til ny klubb (aner fortsatt ikke hvilken).

Hadde tatt Terry inn på minuttet. (foto: chelsea, twitter)

-Vi pratet sammen for en uke siden. Han fortalte at han ønsker å spille én sesong til. Om jeg er åpen for ideen om å bringe Terry tilbake til Chelsea? Selvfølgelig. Hvis han ønsker å komme å hjelpe oss som assistenttrener blir jeg veldig glad, sier Maurizio Sarri ifølge Evening Standard.

Hadde det vært opp til Sarri, hadde nok Terry også fått en plass ute på banen. Men dette har Terry tidligere avslått. Han har ingen planer om å være i veien for de unge lovende spillerne i troppen.

Les: Brenden Rodgers vil tilbake til Premier League

Terry sitter nå også og svetter på skolebenken for å skaffe seg trenerlinsensen, og er forventet å få en rolle i Chelsea med de yngre spillerne.

Ingen skal tvile om hvor hjertet ligger.

Den dagen han bestemmer seg for ikke å løpe rundt og svette lenger.

Vi tåler definitivt en sesong til med spilleren som har fått med seg 15 større trofeer for én klubb.