Chelsea starter uten Kanté

Har full forståelse hos Lampard. (foto: kante, twitter)

En restart for Premier League blir alt annet enn ukomplisert. Selv om ligaen satser alt på gjennomføringen av de siste kampene fra midten av juni, er forholdene rundt uforutsigbare.

Watford har tre spillere som har testet positivt på viruset og har skremt vannet av flere i klubben som nå kvier seg for å møte opp til fellestrening. Hos Chelsea har en av Lampards viktigste spillere bestemt seg for å avvente situasjonen.

Les: Zinedine Zidane har tatt det verste hjørnesparket i fotballhistorien

Det er N´Golo Kanté som ikke meldte seg til tjeneste på onsdagens trening. Den franske landslagsspilleren føler ifølge ESPN at situasjonen ikke er trygg nok for å returnere til trening.

For Lampard blir dette en utfordring i en sluttfase der United, Wolverhampton og Sheffield United ligger 3-5 poeng bak på tabellen, og har alle intensjoner om å nekte Chelsea Champions League-kvalifisering.

Ifølge ESPNs kilde har Lampard full forståelse for Kantés bekymring for å påføre familien sin smitte, og har ikke satt noen frist for når 29-åringen skal returnere.

Dette betyr i praksis at Chelsea kan risikere å spille resten av sesongen uten sin midtbanedirigent.

Vi aner at holdningen til Premier League om gjennomføring-for-enhver-pris vil føre til at klubber starter med dårligere utgangspunkt enn andre.

Les: Selv Manchester United blør