Chelsea-spiss skifter kurs og hentes av Thierry Henry

Han kom, han skrek, han tapte. (foto: monaco, twitter)

Michy Barshuayi fordriver dagene som spiller i Valencia. Meningen var at Chelseas-spilleren skulle lånes ut for resten av sesongen til klubben som ligger på 10. plass i La Liga. Thierry Henry jobber for å endre disse planene.

Barshuayi har fått med seg 18 kamper for La Liga-klubben og har spilt seg varm i trøya. Men når det kommer til scoringer, er det heller magert for belgieren. To fattige mål så langt i sesongen blir i minste laget når du står plassert nærmest motstandernes mål.

Holder ikke med nesten. (foto: barshuayi, twitter)

Dette ser ikke ut til å skremme Moncaos manager Thierry Herny. Den tidligere assistenttreneren til Belgia vet hva som bor i 25-åringen.

Ifølge Sky Sports er en endring i låneavtalen med Valencia rett rundt hjørnet, der kursen endres til Monaco for Barshuayi.

Ingen tvil om potensialet til belgieren. (foto: barshuayi, twitter)

Les: Solskjær har invitert en tidligere United-spiller til treningsfeltet

Belgieren har erfaring fra Ligue 1 tidligere, da han fikk med seg to sesonger for Marseille før han reiste til Stamford Bridge i 2016.

Monaco har tapt tre av sine siste fire kamper, og kaver på 19. plass i ligaen før søndagens kamp mot Barshuayis gamle klubb Marseille.

Må vinne mot Marseille. (foto: monaco, twitter)

Henry har allerede sikret seg Cesc Fabregas. Nå ser det ut som neste Chelsea-spiller skal inn og redde Monacos – og Henrys ære.

Les: Vil gjenta Sarpsborg 08 suksess i Superligaen