Gikk for det kjente. (foto: Manchester United)

Michael Olise har de siste månedene vært sterkt linket til Manchester United. I begynnelsen av juni meldte Football-Insiders kilde Ratcliffe hadde sendt Sir Alex Ferguson for å diskutere Olise-overgang med Crystal Palace-direktør Dougie Freedman. To uker senere er bildet et helt annet.

Manchester United har sine store utfordringer på vingen, franske Olise har vist med sine 10 scoringer og 6 assists at han allerede har knekket koden i engelsk fotball.

LES: Evertons første signering kommer fra toppklubb i Premier League

22-åringen har kontrakt med Palace til 2027, men det har de siste månedene gått mot salg. Manchester United skal ha strittet imot å betale utkjøpsklausulen på 70 millioner euro og har tydd til forhandlinger. Dette har åpnet opp for Premier League-haien Todd Boehly.

Vi er spente på hvordan økonomien til londonklubben skal lande innenfor reglene for lønnsomhet og økonomisk klubbdrift, men ifølge overgangsjournalistd Santi Aouna er Chelsea villig til å betale 70 millioner pund.

Med dette vender Man United mot andre kandidater, mens Crystal Palace ikke har gitt opp å overbevise Olise om å bli på Selhurst Park.

Alt du trenger å vite: Danmark – England

ENGELSKE KLUBBER: Steve Cooper utkonkurrerer Graham Potter – har landet Premier League-jobb