Har blitt tvunget til å slippe løs ungdommen. Belønningen kom umiddelbart.

Klubblegenden Frank Lampard er for øyeblikket leder for Derby, som nesten klarte å rykke opp til Premier League. – Chelsea har startet samtaler med en av fansens aller største helter med tanke på at han skal overta managerstolen når Maurizio Sarri sannsynligvis vil forlate klubben om kort tid i retning av Juventus.

«Alle» engelske aviser skrev om samtalene i hele går, i dag kommer det meldinger om at samtalene nærmer seg en konklusjon.

Les: Ashley Cole har gitt beskjed til kompis Frank Lampard

Også, Ajax manager Erik Ten Hag og den tidligere Juventus manager, Massimiliano Allegri, skal vurdere Chelsea, men begge skal være i tvil om jobben på grunn av kjøpsforbundet de neste to vinduene.

Newcastle manager Rafael Benitez har blitt nevnt som kandidat i italiensk media, men ifølge Goal er det ikke realistisk. Det samme gjelder for Watfords Javi Garcia.

Wolverhampton-lederen Nuno Espirito Santo og den tidligere paris Saint-Germain-lederen Laurent Blanc er også være på listen til Chelsea. – Men helt øverst på listen, Frank Lampard, som spilte på klubben i 13 år. Hans Derby-mannskap mistet finalespillene til Premier League-kampanjen, noe som kan være bra for Chelsea.

Les: Tidligere Monaco-manager tar over etter Paul Scholes