Chelsea og Conte må se langt etter en av storscorerne i Champions League

Skal kjempe om trofeer neste sesong, banna bein! (foto: chelsea, twitter)

Da Chelsea måtte opp mot Bayern München i Champions League-kamp ble det sørgelig klart at Lampard trenger mer erfaring og effektivitet foran motstandernes mål. De siste månedene har Chelsea sirklet seg inn mot en glimrende forsterkning. Nå ser det ut som det ikke blir noen belgisk free agent.

En av Napolis største stjerner, Dries Mertens, var på god vei til å forlate Napoli i sommer på free transfer. Chelsea og Inter Milan har vært på hugget, og det så lenge ut som Napoli ikke ville strekke seg nok til å få den belgiske landslagsspilleren til å fortsette suksesshistorien som startet i 2013.

Les: Antonio Conte har bestemt seg for å gi Liverpool kamp

Napoli-supporterne har skreket etter en løsning som ender i at Mertens blir værende på San Paolo, og i går sendte president Aurelio De Laurentiis et tilbud til belgieren med én ukes betenkningstid.

Det forteller mye om hvor viktig Mertens er for Serie A-klubben når de i disse viruskaostider legger inn et sign-on fee på rundt 27 millioner kroner – til spilleren som har vært i klubben en halv evighet.

Allerede i dag hevder flere medier i Italia at Mertens kommer til å akseptere tilbudet på rundt 43 millioner kroner pluss bonus de neste to årene.

Les på Popidol: Facebook har kjøpt Giphy for 4 milliarder

Dermed må Chelsea og Antonio Conte se langt etter tidenes mestscorende i Napoli – med 7 scoringer på 6 asssist i Champions League denne sesongen.

For Mertens har de to klubbene hvertfall fungert som «nyttige idioter» i forhandlingene med Napoli.

Les: Havertz overgikk Haaland

Forrige artikkelHavertz overgikk Haaland
Neste artikkelNy Tromsø-trener på plass
DEL