Endelig gjorde dere som jeg sa! (foto: sarri, twitter)

Chelsea stilte uten sin beste keeper i en av de viktigste kampene denne sesongen for Maurizio Sarri. Dette beskriver hvor viktig det var for manageren å sette et eksempel.

Du kjenner historien. I Carabao Cup-finalen mot Manchester City forrige uke nektet Kepa Arrizabalaga å la seg bytte ut før straffekonkurransen. En illsint Chelsea-manager hadde problemer med å besinne seg, men kunne intet gjøre.

Kepa ble værende og voktet buret i den tapende straffekonkurransen.

Hadde Chelsea vunnet, hadde han garantert fremstått som helten. (foto: chelsea, twitter)

Etter kampen ble det selvfølgelig litt av et rabalder. Det endte opp med at klubben straffet spanjolen med å fra ta ham én ukelønn.

https://twitter.com/ZoomHarare/status/1100278394699288576

Da det har ulmet skikkelig i Chelsea-leiren de siste ukene, hadde Sarri tydeligvis behov for å vise at opprør straffes det som svir mest: benken.

Ikke bra når spillerne tenker for mye selv. (foto: chelsea, twitter)

Dette resulterte i at det var Willy Caballero som fikk gleden av å holde buret rent mot Tottenham på onsdag i den sterke 2-0-kampen.

Chelsea hadde et godt grep på Kane. (foto: chelsea, twitter)

Les: Gjert Ingebrigtsen må digge Solskjærs mentalitet

På søndag er det kamp mot Fulham, men Sarri kunne etter Tottenham-kampen ikke si noe om Kepa vil få tilliten denne søndagen. Samtidig anstrengte manageren seg for å glatte over situasjonen.

-Jeg tror dette var den riktige avgjørelsen. Kepa gjorde en stor feil. Han betalte tilbake til klubben og måtte så betale tilbake til laget. Han er fortsatt nr. 1 i Chelsea, sier Sarri ifølge Sky Sports.

Kepa mistet en kveld med fotballglede. Blir det fler, mon tro? (foto: chelsea, twitter)

Les: Klopp: «De fleste klubbene i verden hadde ønsket de hadde dette problemet