Tre er ikke nok mot denne karen. (foto: chelsea twitter)

Hvor fristende er det for en av verdens aller beste offensive spillere å sulle rundt med en klubb utenfor det aller øverste sjiktet? Når manageren delvis har gitt opp og West Ham-supporterne har komponert sangen om Eden Hazard-exit fra Chelsea, da begynner det å nærme seg en realitet.

Mens West Hams supportere var opptatt med å fyre opp stemningen på Stamford Bridge med å synge om belgierens exit, konsentrerte Hazard og Chelsea-spillerne seg om å sende dem hjem med 2-0-tap.

Ingen over, ingen ved siden.(foto: chelsea, twitter)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Så hva skjer egentlig med Hazard?

Managerer Maurizio Sarri virker litt hjelpesløs når det kommer til belgierens fremtid.

– Jeg kan ikke gjøre noe for å beholde ham, og dersom Eden ønsker en ny erfaring, blir det veldig vanskelig å beholde ham, tror jeg. Vi må prøve å overbevise ham om at vi vil forbedre oss og at vi ønsker å bli et av de beste lagene i England og Europa, men jeg må respektere avgjørelsen hans, sier Sarri ifølge Sky Sports.

Sarri med hands on på trening. (foto: chelsea, twitter)

Les på Popidol: Moderen av alle målmisser

Er det ikke bare å selge Hazard for en skyhøy overgangssum og hente inn en erstatter?

– Det er umulig å erstatte Hazard, for det finnes ikke en ny Hazard for øyeblikket. Nivået hans er så høyt. Du må finne to nye spillere for å kunne fylle tomrommet etter Hazard. Jeg håper han blir værende, eller så må jeg finne noe på annerledes, sier Sarri ifølge London Evening Standard.

Hvem er kongen? (foto: chelsea, twitter)

Les: John Arne Riise blir ny kaptein

Chelsea gikk heldigvis opp på tredjeplass etter seieren over West Ham. Dermed er det håp for at Hazard fortsatt ser seg bryet verdt å bli på Stamford Bridge neste sesong.

Ønsker du trofeer, Eden?(foto: real, twitter)

Nå hører det også med til historien at Real Madrid heller ikke har hatt så mye å skryte av denne sesongen. Ballen ligger hos deg, Hazard.

Les: Robben i samtaler med ny klubb