Chelsea i konkurranse med Liverpool og Manchester United om forsvarsspiller

Elseid Hysaj
Top Article ad

I dagens utgave av The Sun kan vi lese at Chelsea er i ferd med å utmanøvrere Manchester United og Liverpool i sin søken etter den albanske forsvarsspilleren Elseid Hysaj. 

Napoli er i ferd med å legge bak seg den beste sesongen i Serie A på mange år og dermed blir spillerne deres attraktive. De kan i sommer miste mange av sine «stjerner» på samme måte som Monaco etter de vant den franske serien.

Les: Hvor mye er en tidligere Barcelona-trener verdt i Premier League?

Den 24 år gamle forsvarsspilleren har en utkjøpsklausul på 400 millioner kroner som Chelsea skal være villig til å betale,  Calciomercato skriver at samtaler klubbene i mellom allerede er igang.  – Liverpool og Manchester United er godt rustet fremover, men er begge tynne bak.

 

Det skal være usikkerhet omkring fremtiden til tidligere Torino spiller Davide Zappacosta som har fått Chelsea til å ivre for en erstatter, etter Davide sin debut på Stamford Brigde i fjor sommer har han bare startet 11 kamper i Premier League.

Hysaj har spilt seg inn i hjertene til Napoli fansen, etter han kom fra Empoli i 2015 har han spilt 131 kamper for klubben og vare i år har det blitt 31 liga kamper.

Det har ikke stått på interesse fra klubber i England for Elseid Hysaj, i fjor var Arsenal på banen, men var ikke villige til å betale nok og det samme var Crystal Palace.

Napoli ligger på andreplass i Serie A, fire poeng bak Juventus med en kamp mindre spilt.

 

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp