Må ha spillere som scorer, så enkelt er det. (foto: Chelsea)

Engelsk media oppdaterer månedlig sin best and worst signings-lliste for Premier League-klubbene. Chelsea har de siste to sesongene toppet worst signings delen av lista, men ifølge Liverpool-trener Pepjin Lijnders står londonklubben bak sesongens sterkeste og beste signering.

Liverpool møter Chelsea i ligacupfinalen på søndag, Klopps assistent roser Pochettino for den sterke midtbanen Chelsea-manageren har bygd opp, der Conor Gallagher er den perfekte lederen, med sesongens gullfunn i en tidligere akademispiller fra Manchester City.

LES: Liverpools motstander i Europagliaen er klar – og supporterne smiler

På fredagens pressemøte kaller Lijnders Chelseas Cole Palmer-signering fra City som den beste i Premier League. 14 scoringer (10 i Premier League) og 9 assists på 32 kamper, har gjort den offrensive midtbanespilleren overraskende til den største angrepsstjerna til Pochettino.

Når Guardiola får spørsmål om hvordan han i all verden kunne slippe Palmer forrige sommer, ser vi en akutt utilpass City-manager som vrir seg i stolen. Ikke rart når en Liverpool-trener peker på dette som sesongens beste signering.

F7: Georgina Rodriguez balanserte elegant ned til gressmatta da Ronaldo dro i gang med islandsk seiersfeiring