Chelsea direktør Marina Granovskaia

Vi er vant til at Chelsea henter inn den ene forsterkningen etter den andre til klubbens største pay check. Nå skal Granovskaia og gjengen vise at det ikke bare er nykommerne som er i posisjon til å forhandle frem de beste lønningene.

Nå sliter ingen i Chelsea-troppen med økonomien, men Mason Mount står nederst på lønnsstigen med rundt 75 000 pund i ukelønn. Fortsatt kvalmende mye penger for oss dødelige, men i forhold til hva 22-åringen har levert i den blå drakta, blir dette småpenger for Chelsea.

Les: Julian Nagelsmann smekker igjen døra til Premier League

Mount ble kåret til Player of the Year på Stamford Bridge forrige sesong, en prestasjon av en akademispiller som ikke har skjedd siden John Terry gjorde det samme i 2006.

Med toogethalvt år igjen av kontrakten er Chelsea opptatt av å bolte døra for å holde beilere ute. Ifølge Goal er signalene fra Chelsea at klubben akter å gjøre 22-åringen til en av sine top earners.

To akademispillere med ulik fotballskjebne. (foto: chelsea, twitter)

«Star boy» Mount er en rendyrket Chelsea-spiller og har et helblått hjerte, men nå skal lønnskontoen hans også vise at klubben setter en pris på tjenestene hans som matcher Werners og Havertz´.

Les på Tysk fotball: Bayern München mangler to mot Benfica

Selv om Mount har fått en noe treg start denne sesongen etter manglende oppkjøring etter EM, er den sentrale midtbanespilleren den hos Chelsea som har servert Lukaku flest pasninger i gjennomsnitt, og bidrar til å få ut det beste av belgieren.

Blir ikke noe mindre brede smil ved neste kontraktssignering.

Mason Mount er gull verdt for Chelsea, bekreftelsen på det får han se i neste kontraktstilbud fra Granovskaia.

Les: Den spanske regjeringen setter inn nådestøtet mot Real Madrids grandiose planer