Var vel ikke så mange som savnet italieneren på Stamford Bridge. (foto: chelsea, twitter)

Vi har sagt det i lang tid: Christian Pulisic kommer garantert til verdens tøffeste liga. Nå har rykteflommen fått fart inn mot nyttår, og indikerer at en bekreftelse kommer allerede i januar.

Christian Pulisic hadde Jürgen Klopp som læremester i Dortmund. Men etter at Klopp hoppet på muligheten i Liverpool, har ikke utviklingen til den eksplosive amerikaneren stanset opp, tvert i mot.

Har vist seg frem på rekordtid i Bundesliga. Premier League venter.(foto: bundesliga)

Les: Det er alltid et dårlig tegn når en manager blir «fredet»

Dortmund har regjert i Bundesliga så langt i sesongen, med en 20-årig amerikaner som sin naturlige leder. Det vil si, helt til Jadon Sancho brøt gjennom og har overtatt showet.

Vi skjønner ikke helt at Dortmund skal gi slipp på dette enestående talentet på midtbanen, men ønsker Pulisic seg videre, har Bundesliga-klubben ikke noe valg.

Ifølge CBS Sports har personer i kretsen rundt Pulisic uttalt at de forventer at det blir Premier League allerede til neste sesong, og at det kun har vært et spørsmål om tid før en avtale vil være på plass.

Har mye av det samme som Hazard. (foto: pulisic, twitter)

Les: Nok en godbit er på vei for Manchester United-supporterne

Tyske Bild går enda lenger, og hevder at Chelsea muntlig har godtatt en kjøpssum på en halv milliard kroner med overgang til sommeren. Det har lenge vært spekulert i hvem som en dag skal erstatte Eden Hazard. For oss har Pulisic potensialet til å bli den neste store dirigenten og avslutteren på Chelsea, som tar hele banen som sin arbeidsplass.

Selv om det hele virker avklart, skal vi ikke glemme at både Liverpool og Arsenal er ekstremt tente på å hente inn Pulisic.

Skal du virkelig gi Pulisic til Chelsea? (foto: liverpool, twitter)

Premier League blir det uansett. Vi gleder oss allerede!

Les: Nok en godbit er på vei for Manchester United-supporterne