Chelsea fans reagerer på salg av forsvarstalent til Monaco

(c) Bilde: Twitter: Jonathan Panzo

Twitter flommer over av fans som virkelig ikke liker at Monaco har signert  Chelsea-forsvareren Jonathan Panzo.

På fredag ble det klart at enda et ungt talent forlater Chelsea og fansen reagerer og synes det er fryktelig trist.

Les: Antonio Conte fortsetter som sjef på Stamford Bridge

Chelsea har vært aktive i sommer, de har lånt ut Jake Clarke-Salter til Yeovil, Dujon Sterling til Coventry City, Reece James til Wigan Athletic og Nathan Baxter til Yeovil Town. Matej Delac har sluttet etter at hans kontrakt løp ut. Og da også Panzo avslørte at han forlater Stamford Bridge, har fans reagert negativt.

Kortsiktig politikk

Den 20-åringen har vært høyt vurdert internt i klubben og er nesten klart for førstelaget, han har spilt 25 kamper for U18, 2 for u19 og 3f for u23.  Panzo ønsket å melde seg på i den knallharde konkurransen om førstelaget til Chelsea.

Det som fansen reagerer på er politikken til Chelsea som er som følger, Chelsea låner ut sine talenter til andre klubber og hvis de viser tegn til å gjøre det bra, selger de han så fort som overhodet mulig, cash har blitt for viktig.

Det er ikke slik at Chelsea nå blir stående uten forsvar, Gary Cahill, Antonio Rudiger, David Luiz, Christensen og Cesar Azpilicueta som senterback opsjoner, vil Panzo’s exit ikke sannsynligvis skade dem på kort sikt.

Deres tap er Monaco’s gevinst, men Ligue 1-klubben har tøff konkurranse bak de også, vi nevner Jemerson, Kamil Glik, Andrea Raggi. Dog ser det ut til å være lettere å få spille på førstelaget til Monaco enn det vil være på Chelsea.