Declan Rice, Pedro Obiang og Issa Diop

Det er lett å lure på hva som skjer, Chelsea har gått kraftig ut på hoppkanten og erklært at de er ute etter den meget allsidige engelske landslagsspilleren Declan Rice, men så ble plutselig helt stille.

Declan Rice var en del av Chelsea sitt akademi før ferden gikk videre til West Ham hvor han har vært de siste seks årene. 21 åringen er det man kan kalle en moderne fotballspiller som like-gjerne kan spille på midtbanen og flytte angrepet frem på banen.

Les: Roma salget gjennomført

Manchester United var frempå med sin interesse, men båndene til Chelsea og manager Frank Lampard ble vurdert å være så sterke at sjefene på Old Trafford inntok en vente og se holdning. – Selv West Ham manager David Moyes har innrømmet at hvis Chelsea gjør alvor av sitt ønske om en retur har de egentlig ikke noe å stille opp med.

Etter Frank Lampard klarte å levere topp fire plassering i Premier League har Chelsea eier Roman Abramovich lovet å finansiere oppkjøp i milliardklassen denne sommeren. – Goal skriver at til tross for en fet lommebok har ikke West Ham i følge David Moyes mottatt noe bud på Declan Rice.