Har bestemt seg for å lede trygt gjennom kaoset. (chelsea, twitter)

Det er ingen enkel prosess når en av verdens mest suksessrike klubber på kort varsel legges ut for salg. En haug med tungvektere har meldt seg på med bud på Chelsea, den beste løsningen for klubben skal velges. Dette tar tid, men for Thomas Tuchel går det så altfor treigt.

På onsdag hadde Chelsea-manageren tre klare meldinger til omgivelsene om situsjonen på Stamford Bridge. Det ene var at han sitter rolig i båten, det andre var at nå må noen se å få ut «fingern» så klubben ikke starter neste sesong på hæla, det tredje var at situasjonen kan snus.

Les: Sjefen til Dennis Johnsen fikk naturlig nok sparken etter åtte tap på rad

-Det er veldig viktig for meg å gi denne beskjeden: Jeg er fullstendig engasjert. Jeg ser fremover, og jeg har passion, sier tyskeren ifølge The Guardian.

Dette var den gode nyheten for Chelsea-suppporterne.

-Under normale omstendigheter hadde vi allerede kontaktet noen spillere og forhørt oss om situasjonen deres. Akkurat nå er hendene våre bundet, vi kan fortsatt føre samtaler med potensielle spiller, men ikke handle, sier Tuchel.

Med Andreas Christensen og Antonio Rüdiger mentalt og snart fysisk ute av porten på Stamford Bridge, er Chelsea skikkelig på hæla før neste sesong. De trenger to av de beste midtstopperne på markedet, men kan i inngangen til mai ikke gjøre annet enn å tørrprate med toppmålene.

Tuchel vil likevel ikke ha på seg at slaget om de beste forsterkningene er tapt.

-Så snart vi kan handle, vil vi førsøke å vende tingene rundt så vi kan gå fra at situasjonen vår er en ulempe til kanskje en fordel, avslutter Chelsea-manageren.

Les: United-legende plasserer Liverpool over alt han selv har vært med på i et tiår på Old Trafford

Høres ut som Tuchel vet noe fra salgsprosessen som kan bli spennende for Chelsea-supporterne.

Chelsea er alt annet enn nede i knestående.