Cesc Fabregas er snart tilbake på banen

Kjenner´n godt.

Cesc Fabregas nærmer seg et comeback  etter at han har hatt kneproblemer og ikke har hatt mulighet til å være med på de første kampene i serien.

Den spanske midtbanespilleren har vært ute i de første fire ligakampene med kneskade, men han beklager snart å være tilbake, sier han til klubbens hjemmeside.

«Det har vært frustrerende og det har vært litt av et mareritt, men nå ser jeg lyset på enden av tunnelen. Det virker som det er nesten borte, sier Fabregas.

Det er flere klubber som er ute etter den tidligere Arsenal spilleren, Chelsea manager Maurizio Sarri har lagt inn bredsiden intern for å kunne tilbud Fabregas en forlengelse ut over sesongen som er fristende nok til at han blir.  AC Milan er en av flere klubber som banker på døra.

Les: Liverpools unge supertalent er klar mot PSG

Chelsea har imidlertid gjort det bra uten 31-årige Fabregas, de har full pot i Premier League og i dag hentet de sikkert 3 poeng til. – Da møter de Cardiff som har tilgode å vinne denne sesongen.

Etter at Maurizio Sarri tok over som manager for Chelsea fremstår de som vesentlig sterkere, de har ikke kvalifisert seg til Champions League og har derfor Europaliga kamp på torsdag mot PAOK.

Maurizio Sarri tror at Fabregas er klar til Europaligakampen på torsdag.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier