Cecilia Brækhus hedret med Ring Magazine «Pound-for-Pound»-tittelbelte

Den Ubestridte "Women's Welterweight World Champion" - 'The First Lady' Cecilia Brækhus, (34-0-0, 9 KO) ble æret torsdag ettermiddag: THE RING Magazine's Women's # 1 Pound-for-Pound Tittel Belt.

Man skjønner hvor stort dette er for Cecilia Brækhus når hun er første kvinne som får Ring Magazine «Pound-for-Pound»-tittelbelte på 96 år. 

«Det er første gang på 96 år at en kvinne får hedersbeltet. – Dette er en av mine største drømmer, en drøm jeg helt aldri trodde skulle bli sann. Jeg husker jeg så på da Muhammad Ali gikk med dette beltet og tenkte på om det var mulig for en kvinne å få det. Jeg kunne aldri forestilt meg at det var jeg som skulle bli den kvinnen, og den første», sier Brækhus til boxingnews24.com.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse og vinn NOK 30000

RING Magazine’s Editor-in-Chief Doug Fischer:

«Hvis du ser hennes kamp, tror du ikke, åh, hun er bra for å være en kvinne. Hun er bare fantastisk. Hun er i front, en pioner. Som en kvinnelig fighter, hvis du har drømmer om å bli proff, hvis du drømmer om å være en ubestridet mester, ser du på henne, «sa Fischer da han delte ut prisen og fortsatte å si at dette skulle de ha gjort for lenge siden.

Les: Wolverhampton har blinket ut nok en portugiser