Kazinga! (foto: psg, twitter)

Nei, det ligger overhodet ingen antydning om noe seksuelt, men for å beskrive situasjonen som involverer to spillere og to klubber, fant visst firkantdrama-begrepet veien til tastaturet.

Så til saken: Benfica har vært en av de hyperaktive kjøperne på sommerens overgangsmarked. Riktignok ikke fra samme prishylle som Lampard og gjengen, men likevel. Når det også gikk rykter om at Edinson Cavani var i samtaler med klubben, begynte det virkelig å svinge i Lisboa.

Les: Årets villeste historie? På søndag fikk Liverpool 50 millioner kroner i bonus

Nå hevder portugisiske A Bola at Benfica har mistet lysten på Cavani og hans krav på rundt 100 millioner kroner i årslønn de neste tre årene. Dette har fått den portugisiske storklubben til å bråsnu og banke på hos Atletico Madrid.

Les på Lager «47 Ronin» på nytt denne gangen i fremtiden

Benfica liker tydeligvis sine angrepsspillere modne, for ifølge Mundo Deportivo er Diego Costa det nye målet. Den spanske landslagsspilleren har rykket bakover i køen hos Diego Simeone de siste atten månedene etter skader og manglende form.

Med tolv måneder igjen av kontrakten, hevder den spanske avisen at Atletico-manageren er villig til å slippe Costa – når en erstatter er på plass.

Mundo Deportivo hevder Cavani har stått langt oppe på lista, så her kan både Atletico og Benfica hjelpe hverandre til en god løsning. Det vil si, hvis Atletico Madrid finner Cavanis forventninger om 300 millioner kroner mer spiselige i disse virustider.

Les: Denne sesongen har Rodgers skjønt hva Claudio Ranieri så i 2016