Jules Koundé trener på svanedansferingen.

Den nye Real Madrid sjefen Carlo Ancelotti leder ifølge en rekke spanske medier racet foran Manchester United og Chelsea på en av Europas aller beste midtstoppere. – Begge de engelske storklubbene var overbevist de var «alene» i kampen om Jules Kounde. 22 åringen har vokst seg sterk og betydningsfull på Sevilla denne sesongen.

Ancelotto vil legge 68 millioner pund på bordet

Les: The Times: Leicester henter fransk målmaskin

Den italienske manager går inn i sin andre periode ved roret til Los Blancos. Imidlertid, i motsetning til i sin tidligere periode, har nåværende Real Madrid desperat behov for å gjøre noen «store ting». – Og spesielt forvaret trengs en overhaling.

Sergio Ramos og Raphael Varane er i limbo om dagen og begge usikre for neste sesong.

Ramos er en nært forestående fri agent og har begynt å slite med vedvarende skadeproblemer. I den siste sesongen fikk 35-åringen bare 15 seriekamper som førte til at han ble utelatt fra Spanias EM-tropp.

Han, sammen med Varane, kunne begge forlate Real Madrid i sommer. I tilfelle av Varane snakkes det høyt om en overgang til Premier League og Manchester United.

Le10 Sport skriver at Carlo Ancelotti trenger en «Galácticos» singerer i det sentrale forsvaret, nesten har klart å overbevise President Florentino Pérez om å kaste en 68 millioner pund kjepp i veien for Manchester United og Chelsea sitt toppmål.

Tanken som Football London skriver at Perez har hatt en stund er å teame opp Pau Torres (Villarreal) og Jules Kounde. Håpet for både Chelsea og Manchester United er at totalprisen blir så høy at Real Madrid, som er hardt presset økonomisk må kaste inn håndkle og se etter billigere alternativer. – Det kan f.eks. være Pau Torres pluss et talent fra egen stall.

Les på Popidol: Fem unge stjerner å følge med på i sommerens EM