Cyle Larin

For snart tre år siden hentet den tyrkiske storklubben Besiktas den canadiske spissen Cyle Larin i Orlando. – Etter en skuffende start og utlån til belgiske Zulte Waregem har store ting begynt å skje for 26 åringen.

Besiktas topper Süper Lig med god margin og har Cyle Larin, med 19 mål på 35 kamper som den store helten. – Tottenham var interessert i vinter, men slo tanken fra seg. – Daværende manager Jose Mourinho var mer opptatt av å få ut Gareth Bale og bruke «pengene spart» på et stort navn. På toppen av den portugisiske manageren sin liste to angripere fra Inter Milan, Lautaro Martínez og Romelu Lukaku.

Les: Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

Trang økonomi og en svært imponerende sesong i Tyrkia gjør Cyle Larin som en svært attraktiv alternativ til Harry Kane som alle er overbevist om at forlater Tottenham etter sesongen. West Ham manager David Moyes ønsker å gjøre låneoppholdet til Jesse Lingard permanent, i det miste fortsette lånet et år til, men Manchester United spilleren sin fantastiske form denne våren gjør at manager Ole Gunnar Solskjær vil hente Lingard som har vært en del av laget siden han var en liten gutt tilbake.

90min skriver at Tottenham er svært interreset igjen og at byrival West Ham allerede har kontaktet den tyrksike klubben med et bud.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones

Larin spiller for Besiktas og er en anvendelig angriper fra Canada. Han har stått for 19 scoringer på 35 seriekamper for topplaget i Süper Lig.