Garantert siste klem på tyrkeren med AC Milan-spillerne (foto: milan, twitter)

På søndag møter Jens Petter Hauge og gjengen Calgliari på hjemmebane. Seier sikrer Champions League-billett. For en tyrkisk midtbanespiller er ikke dette nok. Show me the money!

Calhanoglu har kontraktutløp til sommeren, men er en spiller AC Milan definitivt ikke ønsker å slippe. Spesielt ikke når 27-åringen kan dukke opp i Torino.

Les: Buffon fikk telefon fra regjerende seriemestere

Ifølge Calciomercato har AC Milan skjøvet over et tilbud til Calhanoglu på fire millioner euro i årslønn, men er blitt budt over av Juventus med rundt ti millioner kroner.

Les på Tysk fotball: Mats Hummels vil ha med seg mer av ungdomsfesten hos Borussia Dortmund

Midtbanespilleren har vært hos Milan siden 2017 og har vært en viktig brikke i å bygge opp Milan som en tittelutfordrer og fast deltager i Mesternes Mester. 32 scoringer og 48 assists på 170 kamper forteller hvorfor Stefano Pioli ikke ønsker å slippe 27-åringen.

Spesielt ikke til rivalen Juventus.

Ifølge Calciomercato lover AC Milan at det kommer et tilbud med bedre betingelser hvis klubben når Champions League. Vi tipper det da frister mindre å bli med Juventus hvis de tar den tunge klatreturen ned til Europaliga-kamper neste sesong.

Les: Bruno Fernandes allerede større en Frank Lampard