(c) Bilde. Celtic: Kristoffer Ajer

Det var bare et spørsmål om tid når man ser hva Kristoffer Ajer får til om dagen både i Celtic og på landslaget at noen av de virkelig store klubbene oppdager han. 

Daily Record skriver at Borussia Dortmund som i går ble ydmyket av Bayern München på lørdag nå vil se på langsiktige løsninger bakover og sikre at de ikke går på slike blemmer fremover.

Les: Nå er de bare en seier unna å bli seriemestre

Bare 19 år gammel spiller Kristoffer Ajer som en stopper med lang erfaring. Han fikk sin landslagsdebut 4-1-seieren mot Australia, og fulgte opp med en ny solid kamp i seieren mot Albania.

https://twitter.com/KristofferAjer/status/977295237034008577

Celtic er ikke noen smågutter avisen skriver at Borussia Dortmund har fulgt han i lengre tid og nå er klare til å komme med et tilbud til både klubb og spiller.  Ajer er for tiden i kontraktsforhandlinger med Celtic. Manager Brendan Rodgers er villig til å tilby en forlengelse ut over 2020 og et kraftig lønnshopp.

https://twitter.com/FocusOnCeltic/status/980729252743122944

Les: Ajer blør for drakta

Den tidligere Start-spilleren har blitt en publikumsyndling på Celtic Park, og økte sine aksjer blant fansen da han trosset sikkerhetsvaktene under byderbyet «Old Firm» mot Rangers for å gi bort drakten sin til en supporter.

«Det er et eller annet som svartner for meg når jeg spiller fotball, spesielt når det er så mange på kamp. Det kommer et adrenalinkick som er helt ubeskrivelig. Så den drakten måtte bort til supporterne»

Transfermarkt mener Kristoffer Ajer bare er verdt litt mer enn de 6 millionene han kostet Celtic i overgangen fra Start 1.juli 2016. – De har helt klart sovet i timen og ikke fått med seg hva som har skjedd de siste månedene.

Vi tipper Celtic minst kan cashe inn 60 millioner kroner på et salg til sommeren.