Manager Pascal Jansen følger nøye med på norsk fotball

Brann har hatt en god start på retursesongen i Eliteserien og ligger for tiden på andreplass med 11.poeng etter 6.kamper. Bodø/Glimt leder klart med 16.poeng. – Den 21 år gamle venstrebacken David Møller Wolfe har gjort seg bemerket langt utenfor Norges grenser.

Nå kan et salg til Nederland gi Brann store inntekter. AZ Alkmaar ifølge Bergens Tidende har nederlandske AZ Alkmaar lagt inn et nytt bud med totalramme på rundt 30 millioner kroner. – Et bud som Brann skal ha akseptert.

Les: Frykter Vincent Kompany avskjed: – Som å date den vakreste kvinnen

Salget hvis det gjennomføres vil slå Brann sin salgsrekord fra 2005 hvor Paul Scharner ble solgt til Wigan for rett i underkant av 30 millioner. Nederland åpner sitt sommervindu 9 juni, men Brann håper å kunne golde på David Møller Wolfe litt lenger, helst frem til sommerferien.

Etter at AZ Alkmaar økte fra 20 til 30 millioner var det ikke tvil lenger i Brann om salg. – det som gjenstår nå er medisinsk test og den personlige avtalen.

AZ ligger for øyeblikket på fjerdeplass i den nederlandske ligaen, bak storlagene Feyenoord, PSV og Ajax, og er i semifinalen i Conference League, der West Ham er motstander. (I går tapte de første av to kamper 2 – 1)

Les: Deco en av få som kan matche Mateu Alemany