(c) Bilde: RBK: Kåre Ingebrigtsen

Stemmer det TV 2 melder, at Haugesund har kontaktet tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen og tilbudt han jobben som hovedtrener etter at Eirik Horneland trolig flytter til Trondheim, tror vi i Sporten vi vet årsaken. – Bruttern har en mer spennende jobb på gang.  

TV 2 sitter på opplysninger om at en agent på vegne av Haugesund skal ha vært i kontakt med Ingebrigtsen, som skal ha avvist interessen. Han ønsker ikke selv å kommentere opplysningene om dialogen.

Etter Ole Gunnar Solskjær fikk «permisjon» fra jobben som hovedtrener i Molde for å være manager for Manchester United er det rimelig opplagt de trenger en ny hovedtrener.  Blir oppholdet på Old Trafford permanent etter Ole Gunnar ikke kommer tilbake til Molde av en annen grunn vil Kåre Ingebrigtsen være en opplagt kandidat. – Ikke til forkleinelse for Haugesund, men å lede Molde er hakket mer spennende, spesielt for en som sikkert har behov for å si «takk for sist» til Rosenborg.

Les: «Bruttern» til Molde?

FKH-styreleder Leiv Helge Kaldheim avviser at det har vært interesse for en ny trener:

– Det jeg kan si er at jeg ikke har vært i kontakt med noen andre trenere enn Eirik Horneland når det gjelder 2019. Eirik har kontrakt med FK Haugesund i 2019 og skal trene FK Haugesund i 2019.

Les: Eirik Horneland skal være enig med Rosenborg

Ingebrigtsen fikk sparken som RBK-trener i juli. Rini Coolen ledet klubben til seriegull, og cupmesterskap, men fikk beskjed etter sesongen at han er ferdig i klubben.