Passer godt i rødt. (foto: united, twitter)

Bak en overgang ligger det ofte nesten-overganger og dører som ble lukket underveis. Hadde det vært opp til Bruno Fernandes, hadde han allerede befunnet seg i Premier League da Manchester United hamret på porten hos Sporting i januar 2020.

Fernandes var som skapt for United og Premier League fra første kamp på balløya. Mauricio Pochettino hadde sett dette tidligere, og sendt Tottenham-forhandlerne til Sporting sommeren 2019 for å sikre seg midtbanespilleren.

LES: 12. klubb til porteføljen: Manchester City-eiere kjøper enda en klubb

Bruno Fernandes forteller hvor mye han ønsket seg overgangen.

-Jeg ville virkelig gjerne til Premier League. Det var manageren deres, Mauricio Pochettino, som ville ha meg, og de hadde sendt et godt tilbud, begynner portugiseren til The Athletic.

LES: Uniteds pissutfordringen skal løses i januar

-Sporting gjorde deres beste for å beholde meg. Klubbpresidenten tok en prat med meg, men det var på feil dag. Det var dagen de hadde avvist budet fra Tottenham, og jeg ble rasende, forteller Fernandes.

Noen måneder etter var Pochettino historie hos Tottenham, et halv år senere ble spilleren solgt til Man United. 134 kamper og 51 kamper senere i den røde drakta er nesten-signeringen med Tottenham bare en god historie.

LES OGSÅ: Arsenal-mål skvises ut av Juventus