Nuno Mendes

Skal man peke på et spillersalg som det desidert beste de ti siste årene for Manchester United må det være kjøpet av Bruno Fernandes fra Sporting. Fra første sekund har den portugisiske playmakeren vært en suksess, ikke bare personlig ved å score mål, men hele laget.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær lytter når 26 åringen kommer med forslag. Manchester United vinner alt om dagen, men det er trolig for langt opp til Manchester City til å hente hjem Premier League mesterskapet denne sesongen. Bruno Fernandes har forslått i følge 90min at de burde hente den 18 år gamle Sporting-venstrebacken Nuno Mendes når overgangsvinduet åpner. Mendes har allerede suksess i den portugisiske serien og betegnes som et friskt pust i Sporting som for øvrig er på vei til å bli seriemestre.

Les: Leilighetskjøpet vi ikke kan ignorere?

I tillegg til å spille fast for Sporting har han tross for sin unge alder har han allerede fått sin debut for Portugals landslag.- Manchester United kan komme til å tilby Alex Telles som en del av Mendes-overgangen.

Manchester United har fra før av Luke Shaw som et klart førstevalg på venstrebackplassen, men vurderer Mendes som en fremtidig erstatter.

Les på F7: Fjerner ikke «Financial Fair Play»

Fra før av skal Fernandes ha anbefalt Manchester United å hente Leeds-stjernen Raphinha til Old Trafford også han gammel Sporting spiller.