Bruno.

Bruno Fernandes lo av påstanden om at det nye skjegget hans får ham til å ligne en Narcos-karakter, og svarer at Juan Sebastian Veron er mer nøyaktig beskrivelse.

Manchester United-stjernen Bruno Fernandes fleipet med at han er den nye Juan Sebastian Veron etter spart til skjegg mens han isolerte seg under coronavirus-pandemien.

Mens en rekke spillere har barbert hodet på grunn av sosial distansepolitikk under coronavirus-pandemien, noe som gjorde det vanskelig å få en profesjonell trim, har Fernandes bare tatt høvelen til ansiktshåret.

Les: Wanda Nara slår tilbake mot Maxi Lopez

United lagkamerat Diogo Dalot ertet ham ved å twitre at han nå så ut som en karakter i Netflix-dramaet Narcos.

Les på F7City: Real Madrid og Barcelona venter med stadionplaner

Fernandes mener imidlertid at det nye utseendet hans delte større likheter med en tidligere United-spiller.

«Vi har funnet den nye Juan Sebastian Veron! Men håret, håret må bli,» sa han til MUTV.

Les på F7: Tennissportens “Badboy” viser at han også har en menneskelig side

Ole Gunnar Solskjærs støtte har vært viktig for ham siden han ankom Old Trafford, men han sier han ville ha vært klar til å gi «200 prosent» for å tvinge seg inn i managerens planer under forskjellige omstendigheter.

«For meg var det viktigste åpenbart treneren til selvtilliten. Jeg trenger å vite at jeg blir støttet av treneren, fordi noen ganger når du bytter klubb, ikke hver gang treneren vil ha deg,»

«Ikke som jeg trenger å komme fordi treneren vil at jeg skal spille, nei, ikke som dette, men jeg vil føle tilliten fra treneren: ‘Du kommer, du er et valg for meg og du kommer. Jeg trenger deg, Jeg vil ha deg.’

«Det er ikke som du kommer og jeg spør: ‘Men jeg vil spille?’ Nei, dette for meg er ikke poenget. For meg er poenget tilliten han har til meg. Hvis han har tillit til meg, så fungerer resten. «

Han fortsatte: «Jeg føler selvtilliten fra klubben og jeg føler også tilliten fra treneren, Ole, og også hvis valget kanskje ikke var fra treneren, kommer jeg.

«Jeg kommer og vil vise for treneren at jeg kan spille, jeg kan være et valg for ham, fordi noen ganger trenger du å trykke deg selv for å bli bedre og gi mer.

«Kanskje hvis jeg kommer og jeg ikke er valget for treneren, vil jeg vite at jeg trenger å gi ikke 100 prosent, 200 prosent, fordi treneren trenger å se, han trenger å se meg, han trenger å forstå at jeg trenger å spille, jeg vil spille mer enn de andre.

«I tankene dine ønsker du å spille mer enn de andre, men de andre tenker på samme måte med deg.

«Dette er selvtilliten vi trenger for å fortsette å forbedre oss, for å fortsette å trene mer og de sunne kampene du trenger i laget. Du konkurrerer med noen, denne, denne og denne.

«Du trenger å gi mer enn ham, og han vil tenke på samme måte med meg, og hvis du tenker på samme måte, kan du være mye bedre. Meg og ham.

«Det spiller ingen rolle hvem som spiller, du vil trene bedre, jeg vil trene bedre og så blir laget bedre.»