Alltid i bevegelse, alltid et smil mellom fightene. For alltid United? (foto: united, twitter)

United-supporterne hadde sikkert blandede forventninger til hva den «spede» portugiseren skulle oppnå i verdens tøffeste liga. Noen uker etter ankomsten i januar 2020 ble selv en mikroliten tvil til at ferdighetene til Bruno Fernandes skulle holde i Premier League fordampet.

Litt under ett år senere troner Manchester United øverst på Premier League-pallen for første gang i Prosjekt Solskjær. Manageren skal ha mye av rosen, enkeltspillere mye, lagmaskinen United mye – og aller mest: Bruno Fernandes.

Les: Zidane gir Hazard det motsatte av «The Bale-treatment»

På fredag gikk vi inn mot United-Liverpool kampen i helgen med vissheten om at Solskjær har den beste spilleren i ligaen i troppen.

Med den største selvfølgelighet ble portugiseren kåret til månedens spiller i Premier League i desember, akkurat det samme som i november.

Tre scoringer, fire assists og en massiv påvirkning på hele troppen gjorde Solskjærs egen signering til best i verdens tøffeste liga.

Klopp, ta med deg den inn i søndagens kamp på Anfield, du. Og hvis Liverpool-manageren fortsatt skulle være i tvil om hva han møter: Ferskingen Fernandes har oppnådd det ingen andre før ham har klart i Premier League: 4 måneder med bestespiller-prisen i samme kalenderår.

Les: Rekrutteringsekspert har funnet den perfekte midtstopperen til Manchester United