N’Golo Kante

Inter Milan manager Antonio Conte har i hele sommer mast om at han ønsker seg Chelsea-defensive midtbanespiller N’Golo Kante i bursdagspresang, men på hans 51 årsdag 31 juli fikk han istedenfor en valgfro VOLVO av klubbens bilsponsor. – Nedtur selvsagt, men håpet om å gjenforens med sin franske favoritt fra Chelsea tiden lever videre…. vel, inntil i dag!

En godt stund at også Manchester United vært interessert, men ikke gjort stort med det, men nå, etter at laget har vist de har en godt del arbeid å gjøre defensivt, blir N’Golo Kante sine meget solide ferdigheter som defensive midtbane hakket mer interessant å sikre seg.

Les: Premier League-klubb kaster inn et litt for fristende bud til FC København

IDaily Mirror skriver for et par timer siden at de «røde djevlene» har tatt kontakt for å se om de kan komme frem til en løsning. – 29-åringen, har vunnet ligatitler med Leicester City og Chelsea og VM med Frankrike er i tenkeboksen om dagen. – Han er smigret over at den tidligere Blues-sjefen Antonio Conte viser så stor interesse, men han liker seg i England og i Premier League.

Chelsea sin nåværende manager Frank Lampard er ikke like opphengt i å ha han med videre, fire år i samme klubb kan av og til være nok.

Vest-London-klubben har allerede brukt mer enn 2,5 milliarder i sommer og bankkontoen vil ha godt av å hente inn igjen ca 500 millioner som Manchester United, eller Inter Milan må ut med. Et salg vil også tillate dem å gire opp sin egen jakt på West Ham’s Declan Rice.

Den uendelige overgangssagaen Jadon Sancho har overskygget det aller meste på Old Trafford denne sommeren. Manager Ole Gunnar Solskjær har godtatt et siste forsøk, men så må de sette ting i bevegelse. – Fem mål feil vei på de to første Premier League kampene taler sitt tydelige språk. Forsvaret må bi bedre, mye bedre for å i det hele tatt kunne snakke om topp fire.

Manchester United er villig til å bruke en halv milliard for Kante, noe Inter Milan ikke har mulighet til. Vi er overbevist om at en solid defensiv midtbanespiller av Kante sitt kaliber kan vå slike som Bruno Fernandes, Paul Pogba og Donny van de Beek til å blomstre fullt ut.

N’Golo Kante har ikke lyst til å forlate Chelsea og i hvert fall ikke bli en måte å finansiere Declan Rice overgang.

Les: Antonela Roccuzzos emosjonelle farvel til Sofi Balbi