Cecilie Fiskerstrand

Lillestrøm kvinner har i motsetning til herrene gjort det skarpt i Toppserien og en av de som har vært med å skape «gullsesongen» for de gule er keeper Cecilie Fiskerstrand.

23-åringen blir med Seagulls på en gratis overgang etter at hennes kontrakt LSK Kvinner gikk ut på dato. Cecilie Fiskerstrand vil vil signere en ett og et halvt års avtale med Brighton som skal løpe til sommeren 2021, med forbehold om internasjonal godkjenning.

Manager Hope Powell sa: «Vi er glade for å ønske Cecilie velkommen til klubben, og er noen med bevist erfaring fra å spille på høyeste nivå.»

Med Megan Walsh og Sophie Harris bringer Fiskerstrand keeperkonkurranse og Powell tror hun vil være et verdifullt supplement til sin side.

«Hun er en spiller som vi har overvåket en god stund, og vi gleder oss veldig til å jobbe med henne i månedene fremover.»

Cecilie Fiskerstrand tippes til å bli Norges nye førstemålvakt og da hjelper det med erfaring fra fotballøya. Hun representert Norge sitt gjennom alle aldersgrupper siden U-15-tallet og ble til og med valgt i troppen til sommerens verdensmesterskap for kvinner, der Norge nådde kvartfinalen.

I tillegg til en overflod av internasjonal erfaring, har Brighton signert en serievinner.

Fiskerstrand var en del av den norske troppen som vant fjorårets Algarve Cup og har vunnet fire serietitler på rad på sin forrige cup de siste fire årene.

Mellom hennes erfaring og å presse Brightons målvakter for en startplass, kan Powells siste tilskudd være nøkkelen til hennes sides overlevelse i WSL denne sesongen.