David Raya

David Raya har presset på for exit Brentford. Spanjolen mener han har gjort sitt for klubben siden overgangen fra Blackburn i 2019, ingen kan heller motsi dette. Denne våren har Manchester United og Tottenham vært sterkt linket til 27-åringen som har vist seg frem som en de mest solide keeperne i Premier League. Nå skal Raya være enig om neste destinasjon.

I begynnelsen av juni gikk Rayas agent ut og truet med å overtale klienten sin til å stå ut kontrakten med Brentford neste sommer hvis klubben ikke jekket ned prisforventningene. Brentford er fortsatt tøffe i forhandlingene med de største klubbene, men ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er det rett før.

LES: Ikke mange som takker nei til både Man United og Liverpool

Mark Flekken er hentet inn fra Freiburg som erstatter, så denne overgangen bør falle på plass.

Så hva blir det til for Raya? Ifølge Romano er keeperen og Tottenham nå enige om ny kontrakt. Brentford hadde 40 millioner pund som utgangspunkt, noe Tottenham ikke er villig til å betale, men med Flekken signert hos Brentford og Hugo Lloris på vei ut hos Spurs går dette mot overgang. Da får vi se hvem som blunker først i forhandlingene.

Dette skjer.

LES OGSÅ: Youri Tielemans valgte Aston Villa og Unai Emery