Mendy var i det umulige hjørnet. (foto: brentford, twitter)

En av verdens rikeste klubber og regjerende Champions League-mester skulle for første gang ta turen til Brentford. Sjelden har vi sett Thomas Tuchel så rystet etter en kamp de har vunnet.

Chelsea scoret ved Ben Chilwell rett før pause og gikk inn i garderoben med følelsen av at nå var grunnlaget lagt for seieren.

Les: Holdt ikke denne gangen for Hauge og Eintracht

Men da Chelsea-spillerne gikk ut av spillertunnelen til andre omgang, sto hele gressmatta i fyr. Chelsea fikk inn 1 skudd i retning mål på de siste førtifem, mens Brentford hadde 15 – med syv mål.

Tuchels gjeng forsvarte seg til 1-0 seier, men fikk en behandling av Brentford de sent vil glemme.

-I de siste 20 minuttene ble det plutselig som en cupkamp. De hadde intet å tabe og de fant momentum. Det føltes som om vi hadde en spiller mindre på banen, sier Tuchel til Sky Sports.

Les: Ole Gunnar Solskjær svetter ikke av Sir Alex Ferguson

Chelsea reddet poengene og førsteplass på tabellen, Brentford satte skikkelig støkk i fotball-mangemillionerene, men må nøye seg med en foreløpig 7. plass. Kristoffer Ajer er tilbake etter skade og må ha hatt det tungt på benken. Dette er kamper 23-åringen er som skapt for.

Les: Haaland tilbake på scoringstokt!